TIETOA YRITYKSESTÄ

Jakelumittareiden ja automaattien asennusta, korjausta ja huoltoa 30 vuoden kokemuksella

Eero Vaakanainen ja Juhani Wiren perustivat Sähköhovin vuonna 1984. Yrityksen päätoimiala on ollut alusta alkaen jakeluasemien mittariasennukset ja niiden huoltaminen. Sähköhovi oli isossa roolissa mm. kun Suomeen rantautui ensimmäiset IP-laitteet (itsepalvelumittarit joissa maksetaan sisälle kassalle). Myös maksuautomaattien asentamiset ovat kuuluneet yrityksen toimenkuvaan automaattien yleistymisestä alkaen. Yritys on toiminut koko historiansa ajan isoimpien öljy-yhtiöiden (Neste, Teboil, Shell ja ST1) palveluksessa unohtamatta kuitenkaan pienempiä toimijoita. Sähköhovi on ollut myös kehittämässä ja toteuttamassa useita eri pilottihankkeita huoltoasemille (esim. mainosnäytöt mittarikentille ja asiakkaan käyttäytymisseurantajärjestelmät).

SÄHKÖHOVI VUONNA 2017

Yrityksemme toiminta jakeluasemien huolto- ja korjauspalveluissa jatkuu edelleen. Kehitämme toimintaamme uusien teknologioiden asettamien vaatimusten mukaan ja koulutamme asentajiamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Myös uusien ja saneerattavien asemien sähköurakointi sekä autopesukoneiden huoltopalvelut on edelleen iso osa yrityksen toimintaa. Yrityksessämme toimii 5 koulutettua täysaikaista asentajaa. Kompaktin ja asiantuntevan tiimin avulla pystymme reagoimaan nopeasti ja joustavasti asiakkaidemme vaatimuksiin.

PALVELUMME PERUSPILARIT

AMMATTITAITO

Koulutamme asentajiamme jatkuvasti pystyäksemme vastaamaan uuden teknologian asettamiin haasteisiin.

KOKEMUS

Yli 30 vuoden kokemuksemme luo pohjan tehokkaaseen ja asiakaslähtöiseen palveluun, sekä kokonaisvaltaiseen projektien toteuttamiseen.

TURVALLISUUS

Turvallinen työskentely on palvelumme perusta. Noudatamme asiakkaidemme korkeita turvallisuusmääräyksiä, joihin pohjautuen kehitämme myös yrityksemme sisäisiä toimintamalleja.

Palvelualttius

Olemme saaneet kiitosta nopeasta vasteajasta sekä siitä että pidämme sovituista aikatauluista kiinni parhaamme mukaan.

HENKILÖSTÖ


 • Eero Vaakanainen
  Eero Vaakanainen Valvonta ja konsultointi
 • Juhani Wirén
  Juhani Wirén Autopesukoneet
 • MIKAEL LAINE
  MIKAEL LAINE Jakelumittarit, automaatit ja valoreunat
 • JUHA SORSA
  JUHA SORSA Jakelumittarit ja automaatit
 • Juha Huuhtanen
  Juha Huuhtanen Autopesukoneet
 • Sebastian Sandström
  Sebastian Sandström Sähköasennukset
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektillesi

SÄHKÖHOVIN ASIAKKAITA